Leeftijd: 19 jaar

Hoe lang geef je al les bij Erazo: Ik geef al 3 jaar les bij Erazo.

Op welke dagen geef je les: Op woensdag en op zaterdag

Wat is er zo speciaal aan Erazo: Erazo is zoals thuiskomen. Iedereen komt super goed overeen, je kent iedereen, iedereen deelt dezelfde passie, je helpt elkaar… We zijn net één grote familie. Erazo is een supertoffe en gezellige ponyclub waarin iedereen zich instant thuis voelt. Al die toffe pony’s en paarden maken het nog beter.

Welk moment bij Erazo zal jij je altijd blijven herinneren?
Er zijn veel mooie momenten, maar er zijn er twee die er voor mij uit springen.

Het eerste moment dat ik me blijf herinneren, is het moment dat ik voor het eerst mocht gaan paardrijden bij Erazo. Iedereen was heel vriendelijk en op dat moment is mijn passie geboren.
Het tweede moment dat ik me zal blijven herinneren is wanneer ik voor het eerst les mocht geven. Ik moest een lesgever vervangen die te laat was. Die 20 minuten zorgden ervoor dat ik wist dat ik les wou geven. Ik wilde kinderen op dezelfde manier lesgeven en met hetzelfde geduld zoals ze bij mij hebben gedaan.

Favoriete pony: Papa Chico. Ook al heb ik er nooit op gereden! Het is zo een schattige en lieve pony! Hij heeft heel veel geduld met startende ruiters en zorgt ervoor dat iedereen zich direct op z’n gemak voelt op zijn rug. Superbeestje!

Welke 3 ultieme tips heb je nog voor startende ruiters?
Heb geen schrik van paarden.
Je moet echt willen leren paardrijden.
Maak plezier.