Springlessen op zondag

Ook dit seizoen organiseren we regelmatig springlessen op zondagvoormiddag. De lessen zijn bedoeld voor beginners én gevorderden. We maken (in de mate van het mogelijke) groepen per niveau.

Opgelet! Springlessen zijn een extra service van de club. Het is dus niet de bedoeling om je gewone groepsles te laten vallen. Dressuur blijft de basis.

Noteer alvast volgende data met stip in je agenda:

23 september
7 oktober
21 oktober
11 november
25 november
2 december

Voor de springles van 25 november kan je nu inschrijven.
Opgelet! Voor deze springles kan dit maar tot 22 november.

Mijn naam is

Mijn e-mail is

Ik zou graag meespringen op 25 november en ik kan komen
 van 10u tot 11u van 11u tot 12u van 12u tot 13u

Dit wil ik nog even kwijt

Planning lessen nieuw seizoen

De puzzel van de lessen voor het nieuwe Erazo-seizoen gelegd.
De VOORLOPIGE planning staat op de website in de rubriek ‘lessen’.
Zaterdag 1 september beginnen we met de lessen.

BELANGRIJK BERICHT!!! Zomer bij Erazo

De laatste groepslessen voor dit seizoen zijn op vrijdag 22 juni, zaterdag 23 juni en woensdag 27 juni. Er is géén les op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni. Tijdens de zomervakantie zijn er geen groepslessen.

Voor het kamp van de laatste week van augustus zijn er nog een paar plaatsjes vrij en kan je nog inschrijven. Het kamp eind juli gaat niet door.

Wie zich opgegeven heeft voor een brevet krijgt nog een mail. Het is nog niet zeker of er een brevetexamen zal zijn.

Vanaf eind juli kan je inschrijven via de website (rubriek ‘lessen’) voor het nieuwe Erazoseizoen.  Als je al rijdt bij Erazo, krijg je voorrang tot 21 augustus. Vanaf 22 augustus kunnen nieuwe ruiters de vrije plaatsen invullen. Vanaf 28 augustus kan je op de website kijken wanneer er een plaatsje voor jou gereserveerd is.

We starten terug op zaterdag 1 september.

PRETTIGE VAKANTIE!

PS. Nemen jullie al het materiaal dat op de rekken in de stal staat mee naar huis? De rekken zouden leeg moeten zijn bij het begin van de vakantie.

Bedankt!

Het Erazoteam

 

kampen 2018

Al even een tipje van de sluier…

Erazokampen anno 2018 die in de pijplijn zitten:

  • paaskamp in Nederland: eerste week paasvakantie (onder voorbehoud!)
  • Ardennenkamp (in de Ardennen ;-)): eerste week van juli
  • kamp op de club: laatste week van juli (23-27 juli), bij voldoende inschrijvingen
  • kamp op  de club: laatste week van augustus (27-31 aug), bij voldoende inschrijvingen

Laat gerust al even iets weten als je interesse hebt. Inschrijven kan binnenkort.

Lidgeld en verzekering 2018

Graag in orde brengen,  cash of per overschrijving op ons rekeningnummer, liefst vóór 4 januari, ten laatste op 15 januari!

Je betaalt 30 euro als je alleen verzekerd wil zijn tijdens activiteiten op de club.
Je betaalt 40 euro als je ook verzekerd wil zijn buiten de club.

 

Lidgeld en verzekering zijn  VERPLICHT!!
Wie niet betaalt, is niet verzekerd!

verzekering

Een vlinder voor Zorka

IMG_1856
Het is een jaar geleden dat Zorka ons verliet
Het feit dat ze er niet meer is, doet nog altijd veel verdriet
Maar de herinnering aan al die leuke momenten met haar
Maakt het verlies en het afscheid toch net iets minder zwaar
En als je deze lente plots een mooie vlinder ziet
Denk dan maar ‘Lieve Zorka, ik vergeet je echt nog niet…’

Een maand later…

ok2

Quote voor Zorka

“Wanneer je verdrietig bent, kijk dan diep in je hart en je zult zien dat je huilt om wat je vreugde schonk.”

Ilke De Vylder

Afscheidsbrief

Allerliefste Zorka

Toen ik dit gisteren te weten kwam, barstte ik in tranen uit. Ik kon niet geloven wat er was gebeurd, ik wou het niet geloven! Er gingen zoveel mooie momenten door mijn hoofd die je Inge en alle geliefden van Erazo hebt geschonken. Zorka, je hebt me zoveel geleerd! Springen met jou ging in het begin moeizaam, en ik had er niet alle vertrouwen in. Maar je deed altijd zo je best, voor iedereen, waardoor ik het vertrouwen kreeg! Zonder zadel rijden, balkjes lopen, springen, spelletjes.. ik heb zoveel met jou mogen meemaken waarvoor ik zo dankbaar ben!

Jammer genoeg kreeg je een vreselijke ziekte, met ups en downs streed je voor je leven! Maar je hebt de strijd verloren, ik ben er kapot van! En ik denk meerderen ook! Je kon niet meer, Inge zag in je ogen dat je het niet meer zag zitten, dat het genoeg was geweest!

Op 27/03 heb je ons dan toch moeten verlaten, ik ben er kapot van! Ik kan niet stoppen met aan jou te denken net zoals vele anderen! Voor nu is mijn allergrootste droom dat ik je nog 1 allerlaatste keer kan zien, nog een allerlaatste keer kan aaien over je prachtige mooie vacht! Jammer genoeg zal dit niet meer gebeuren.. Het was al zo lang geleden dat ik je had gezien, al veel te lang!

Slaapwel lieve Zorka!

Ik zal je nooit vergeten allerliefste meid! Ik hou van jou!

X X X

Ilke R

Één van de zovele Zorkalovers!

Slaapwel, lieve Zorka

 

 22 jaar werd ze. Bijna 19 jaar heb ik haar mogen kennen. En toen kwam het afscheid. Hard, maar toch draaglijk. Pijnlijk, maar toch sereen. Veel te vroeg, maar toch op tijd. Een ziekte met ups en downs. Zorka heeft gestreden, maar verloren. En de dubbele regenboog die een paar uur na haar dood de hemel opfleurde, maakte dat alles draaglijker werd. Slaapwel, lieve Zorka. We zullen je nooit vergeten.
(27 maart 2016)

 

Heel veel dank aan Jasmine en Raf voor de goede zorgen.

Heb jij ook een foto van een leuk moment met Zorka? Wij voegen hem graag toe. 

 

10 jaar Erazo

Op zaterdag 9 mei vierden we feest, want Erazo was jarig. We kregen het weer dat we verdienden 😉 en het werd een geweldige dag met fun voor klein en groot. Vele leuke spelen zoals hoefijzerwerpen, eggeschieten, troumadam, giant vier-op-een-rij, gaaibollen, ringwerpen, steltlopen, ... Voor ieder wat wils. Ook het springkasteel, de ponyritjes, de rodeostier, de leuke fietsjes en de Thomas More fotobooth waren in trek. En daarna even chillen in onze gezellige lounge.

Honger? Onmogelijk met  Erazo's County Fair pannenkoeken, suikerspinnen en popcorn. En 's avonds genoten we van een heerlijke Oklahoma BBQ. Evelien, het Erazo-koor en Frankie van de Dizzy Fingers zorgden voor de muziek. De warme sfeer, het enthousiasme, de toffe gesprekken en vele herinneringen maakten van 9 mei een onvergetelijke dag. Bedankt iedereen!

Hip hip hip HOERA

Op 5 mei waren Secrete en Re jarig. Je kon er niet naast kijken! Ilke en Helena versierden de stal van hun lieveling en maakten zelfs een verjaardagssprong met kroontjes. En na de springles werden de pony’s extra verwend met appels en wortels. Lang zullen ze leven!

Erazo blaast 10 kaarsjes uit!

Hoera! Erazo wordt tien jaar op zaterdag 9 mei 2015. Hou deze dag zeker vrij, want we hebben een heleboel verrassingen voor onze ruiters in petto. En de pony’s? Die krijgen worteltaart. Njammie!

erazo event

© 2018 Erazo

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑