Hallo iedereen,

Op 1 september starten we opnieuw met de lessen. De planning is gemaakt. Ze wordt op 30/8 ’s avonds beschikbaar gemaakt.
Ruiters vanaf 14 jaar die geen plaats meer hebben, kunnen terecht bij verschillende andere clubs, priv√©stallen en maneges in de buurt. Je kan wat suggesties vinden bij ‘lessen’. De werking van Daphne Geldof sluit het meest aan bij de onze. Ik heb contact opgenomen met haar en ze kan jullie ontvangen op 3/9, 11/9, 12/9 en 15/9 om kennis te maken.
Sommige ruiters vanaf 14 jaar die nu wel nog op de planning staan, moeten er rekening mee houden dat ze misschien in de loop van het jaar zullen moeten doorschuiven naar een andere club. Wie nu gepland staat en toch liever dadelijk de overstap maakt, mag dat natuurlijk laten weten.

We vinden het echt heel jammer dat we niet iedereen een plaatsje kunnen geven, maar het welzijn en de gezondheid van onze pony’s gaat boven alles. We hopen dat jullie dat begrijpen. Natuurlijk blijft iedereen heel erg welkom op onze club voor een babbel, een drankje of om ons, de pony’s en paarden eens een bezoekje te brengen.

We wensen jullie een fantastisch nieuw schooljaar vol rijplezier!