Proficiat! Jullie hebben de juiste sport gekozen. Heel veel trainingen en lessen mogen niet meer doorgaan, maar we mogen wel nog paardrijden 🙂

Wat moeten jullie weten?

Voor ruiters tot 13 jaar (geboortejaar 2008 of later) verandert er niets.

Ruiters ouder dan 13 jaar mogen maximum met vier tegelijkertijd vrij in de piste rijden.

Als er les genomen wordt, mogen er maar 3 ruiters en een lesgever in de piste zijn. Het initiatief om les te nemen moet van de ruiter komen.

Onze werking zal dus een beetje aangepast moeten worden om in regel te zijn.

Daarom is het héél belangrijk dat iedereen vanaf geboortejaar 2007 hieronder zijn voorkeuren invult. Kan dat alsjeblieft zo snel mogelijk? Het zal een hele puzzel zijn!

We vragen wel wat flexibiliteit van onze ruiters. Het is immers niet mogelijk om iedereen altijd zijn eerste keuze te geven. We doen ons best om jullie zoveel mogelijk de kans te geven om te rijden.

Mijn naam is

Mijn e-mail is

Mijn geboortejaar is

Ik wil graag
 altijd les nemen les nemen en vrij rijden afwisselen alleen vrij rijden

Ik kan ook op volgende andere momenten komen rijden.
 vroeger dan mijn normale les (geef bij 'opmerkingen' aan vanaf hoe laat) later dan mijn normale les (geef bij 'opmerkingen' aan tot hoe laat) maandag 17u maandag 18u maandag 19u donderdag 17u donderdag 18u donderdag 19u zondag 13u zondag 14u zondag 15u zondag 16u zondag 17u zondag 18u zondag 19u

Opmerkingen

 

smiley mondmasker

 

 

 

 

 

 

De maatregelen zijn opnieuw strenger. We vertrouwen erop dat iedereen zich eraan houdt. Je kan ze hieronder nog eens doornemen.

foto website maatregelen corona nov