Leeftijd:  Veel te oud om te vermelden.

Hoe lang geef je al les bij Erazo:
Ik geef al les van toen ik 16 jaar was. Met Era ben ik beginnen lesgeven in 1992.

Op welke dagen geef je les: Ik geef zelf nog weinig les, hoewel ik het nog altijd graag doe. De combinatie van gezin, een full-time job en de verzorging van de pony’s zorgen ervoor dat er weinig tijd overblijft om les te geven. Ik spring in als er lesgevers niet kunnen. Verder begeleid ik de kinderen die op wedstrijd gaan en geef ik privélessen.

 Wat is er zo speciaal aan Erazo: Het respect voor de pony’s, het totaalpakket (niet enkel rijden, ook verzorgen), het feit dat we bewust kiezen om klein te blijven, de leuke kampen, de nieuwe initiatieven elk jaar opnieuw (wedstrijden, speciale kampen, springlessen, wandelingen, carnaval, Halloween, 10 jaar Erazo, …) Erazo is een kleine maar toffe club die goede lessen en leuke kampen aanbiedt voor kinderen. Erazo heeft respect voor de ruiters, pony’s en paarden.

Welk moment bij Erazo zal jij altijd blijven herinneren: Het zijn er ontelbaar veel! Geboortes van veulens, leuke wandelingen, toffe kampen. Het ‘modderkamp’ in Edegem was voor mij onvergetelijk. Een heel kamp stortregen, maar een supersfeer. De afsluiter was estafetten in de modder en iedereen afspuiten met de tuinslang. Ook het allereerste intern kamp in Lokeren was een topper: 21 kinderen bleven slapen, stapelbedden van het leger, zich wassen met drie in 1 badkuip, … Te veel om op te noemen.

Favoriete pony:  Era natuurlijk.

Welke 3 ultieme tips heb je nog voor startende ruiters:
Blijf volhouden.
Denk niet te vlug dat je het allemaal al kan en weet.
Geniet van ieder moment op de rug van een pony/paard en besef dat de tijd die je met hem/haar doorbrengt nooit verloren tijd is.